Dit gebeurt als je ooit een gratis account hebt aangemaakt op use01.thegood.cloud met hetzelfde e-mailadres als je latere betaalde omgeving. Dit zijn twee losstaande omgevingen die niet automatisch worden gekoppeld.
Je betaalde omgeving blijft gewoon bestaan zoals je die hebt afgenomen. De upgrade-mail is alleen bedoeld voor het gratis account.
Gebruik je het gratis account niet meer? Dan hoef je niets te doen. Je kunt de upgrade-uitnodiging negeren; het gratis account verloopt vanzelf en wordt daarna verwijderd.
Weet je niet zeker of dit op jouw situatie van toepassing is? Neem dan contact met ons op via jointhecloud@thegoodcloud.net en dan kijken we er even naar voor je.